Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахване на катализатор - "ЗА" и "ПРОТИВ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Аз пък имам 3 сонди и нито един емулатор и нищо не свети по таблото.
    Без кат. ли си....???
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

колеги аз намерих един емулатор в интернет, дали ще стане със сигурност обаче не знам http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=14 някой да сподели ако има опит , също ако някой има идея как трябва да се върже
      Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pechenia Покажи съобщение
        [/COLOR]
        Сондата ми е здрава , но заради липсата на катализатора работи в извън работния режим извън зададените стойности и ми изкарва е тя не работи
        Пак повтарям знам много добре какво и е на колата ти ЕМУЛАТОР НЕ ТИ ТРЯБВА
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
          Тези впечатления, които споделяш от личен опит ли са?

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:49 ----------

За колегите, които са от Варна? Бих ви помолил да препоръчате качествен сервиз за изпускателни ситеми. Защото нямам никакъв опит. Досега не ми се е налагло да ползвам подобен род услуги.

Да, от личен опит са.
          Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщение
            от както махнах катализатора и загрява много по бавно. направо стоя и се чуда дъли да не купя един на старо. преди ръчната се размразяваше кат загрее колата а сега нямам ръчна в минусови температури
            Колега това едвали е от катализатора, хеле пък за ръчната, ми че и аз нямам ръчна в минусови темп. колата си седи на сухо в гаража -1 градус е , не е мокра нищо влизам дърпам ръчната и неще, сега като се постопли гледам днес вече се дърпа спокойно ръчната , иначе колата може би ти се струва ,че загрява по-бавно, защото е по студено? Или пък ти е заминал термостатът
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщение
              ми като загрее си държи малко под 90 градуса начи не е заминал
              Запали колата , и провери големия маркуч дали е топъл ако почне да се затопля , термостатът е. Това са моите наблюдения , но се съмнявам катализаторът да е виновника за проблема.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Скоро ще минавам преглед и се питам дали някой от вас е минавал с преманат катализатор? Създват ли проблеми проверяващите, защото знам че са затегнали контрола?
                Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
                  Скоро ще минавам преглед и се питам дали някой от вас е минавал с преманат катализатор? Създват ли проблеми проверяващите, защото знам че са затегнали контрола?

Тук в Бургас аз минах без никакви проблеми, а не просто нямам катализатор... нямам никакви гърнета само права тръба.
                  Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                    Тук в Бургас аз минах без никакви проблеми, а не просто нямам катализатор... нямам никакви гърнета само права тръба.
                    Има малко разлика м/у дизел и бензин
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Има малко разлика м/у дизел и бензин
                      Сигурно е така, но имам и приятели с бензинови коли без катализатори и те също минават прегледи без проблем. В интерес на истината до сега не съм чул някой да го върнат от техническия преглед за вредни емисий. Разбира се може и да има такива случай за това като по-вещ направо му дай съвет на колегата, а не пиши с недомлъвки...
                      Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

аз бях си махнал катализатора но сега ще го слагам пак

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
                          аз бях си махнал катализатора но сега ще го слагам пак
                          Защо ще го слагаш пак?
                          ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

ами звука се промени и се оказа че моя е годен още за употреба

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
                              ами звука се промени и се оказа че моя е годен още за употреба
                              Само звука ли е причината, колега? След премахване на катализатора не промени ли "вървежа" колата?
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Няма как да промени вървежа щом не е запушен. Това не го ли разбрахте вече?
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X